Skip to main content

Vi er
Frontdoor Security

Frontdoor Security

Frontdoor Security leverer Cybersikkerhed konsulenter og -rådgivning, der kan supplere dine eksisterende personaleressourcer eller give cybersikkerhedsfærdigheder på ekspertniveau efter behov.

Vi er compliance eksperter og kan give din organisation en bred vifte af konsulenttjeneste, der inkluderer hjælp til compliance til eks. NIS2, IEC62443, ISO27001, DORA m.v. 

Professionelle services, personaleforøgelse og rådgivningsassistance, der stilles til rådighed, når som helst du har brug for upartisk, brancheerfaring og ekspertise til at hjælpe med efterlevelse, hvad enten det er lovkrav, branche standarder eller best practice. Vi har mange tusinde timers hands-on erfaring og mere end to årtiers erfaring med Compliance, fra ind og udland, fra internationale organisationer på globale markeder, til mindre nationale virksomheder.

Frontdoor Security er din pålidelige partner inden for IT-sikkerhed. I dagens digitale tidsalder er IT-sikkerhed altafgørende for enhver virksomheds succes og integritet. Vi er her for at hjælpe dig med at beskytte dine digitale aktiver og sikre, at din IT-infrastruktur kører problemfrit, så du kan fokusere på at opbygge din forretning uden bekymringer.

Vores Team

Nichlas Baun

Partner & Senior Security Consultant

Tlf: +45 26 96 41 00

René Matthiassen

Partner & Senior Security Consultant

Tlf: +45 22 45 00 45

Søren Tang Hansen

Partner & Senior Security Consultant

Tlf: +45 22 40 13 11

Ida Kragholm

Marketing assistent

Tlf: + 45 20 56 48 68