Skip to main content

Om os

Beskyt din virksomhed mod trusler med Frontdoor Security i dag ________________________________________________________________________________

Frontdoor Security leverer Cybersikkerhed konsulenter og -rådgivning, der kan supplere dine eksisterende personaleressourcer eller give cybersikkerhedsfærdigheder på ekspertniveau efter behov.

Vi er compliance eksperter og kan give din organisation en bred vifte af konsulenttjeneste, der inkluderer hjælp til compliance til eks. NIS2, IEC62443, ISO27001, DORA m.v. 

Professionelle services, personaleforøgelse og rådgivningsassistance, der stilles til rådighed, når som helst du har brug for upartisk, brancheerfaring og ekspertise til at hjælpe med efterlevelse, hvad enten det er lovkrav, branche standarder eller best practice. Vi har mange tusinde timers hands-on erfaring og mere end to årtiers erfaring med Compliance, fra ind og udland, fra internationale organisationer på globale markeder, til mindre nationale virksomheder.

Frontdoor Security er din pålidelige partner inden for IT-sikkerhed. I dagens digitale tidsalder er it-sikkerhed altafgørende for enhver virksomheds succes og integritet. Vi er her for at hjælpe dig med at beskytte dine digitale aktiver og sikre, at din it-infrastruktur kører problemfrit, så du kan fokusere på at opbygge din forretning uden bekymringer.

_________________________________________________________________________________________

Hvem er vi?

(billede)

René Matthiassen er partner i Frontdoor security. René har de sidste 25 år arbejdet med IT og sikkerhed. Fra Cisco certificeret netværkskonsulent og security arkitekt, til compliance specialist har han rådgivet og implementeret løsninger og standarder for kunder i ind og udland. 

René er specialist i netop standarder og er udover at være en af forfatterne af ISO/IEC 27001, PECB Certified ISO/IEC 27001 Senior Lead implementer & auditor. En kreditering som først opnås efter 10 års dokumenteret ISMS-erfaring og mere end 1000 timers ISMS-projekt erfaring. Desuden har René været en af bare 29 udvalgte europæiske cybersecurity experter som har udviklet den kommende European Cyber Resilience Act (CRA) som pt. er under godkendelse i Europa kommissionen. 

René er desuden President for ISA.org – Danmark, som netop udvikler og udgiver IEC62443 serien af OT-sikkerheds standarder.

René sidder på Frontdoor Security´s Københavns kontor.

Når René ikke laver compliance, spiller han elektrisk guitar i et bluesband og spiller golf om sommeren.